Facebook
Onze sapjes en smoothies zitten boordevol vitamines, voedingsstoffen en levende enzymen. Vers sap = gezond en gelukkig

Menu Board
Nutritional Information

 

Welkom bij Zest Fresh Juice Bars

Wie zijn wij?
Zest Fresh Juice Bars zijn bars die verse en gezonde vruchtensappen en smoothies, verkopen. Onze drankkaart bestaat uit maar liefst 49 verschillende sappen, om maar te zwijgen van het assortiment van 33 vruchten, groenten, kruiden en noten waaruit ze zijn samengesteld.
Onze kaart bevat een brede waaier van sappen, gaande van verse smoothies op basis van muesli voor het ontbijt tot een ruime keuze aan exotische sappen en vruchtencocktails om van te watertanden. Bovendien zijn ze voedzaam, 98% vetvrij en zitten ze boordevol essentiële vitaminen en mineralen.

ZIJN DE VERSE SAPPEN VAN ZEST FASTFOOD?
Ja, maar alleen in de letterlijke betekenis van het woord: ze hebben slechts 15 minuten nodig om u weer meer energie te geven en om elke cel in uw lichaam te voeden. Ze zorgen bovendien niet voor overbelasting van uw gestel of ze veroorzaken geen afschuwelijke ziektes zoals dat wel het geval is met conventioneel fastfood dat tegenwoordig zowat overal wordt verkocht. De producten van de Zest Fresh Juice Bars maken u levendig, energiek en vitaal. U voelt zich niet alleen goed, u ziet er ook goed uit!


Waarom zou u niet vandaag al een bezoekje brengen aan een van onze Zest Fresh Juice Bars…

Apples
Oranges
Zest Juices
Papaya
Passion Fruit
Pears

Design One Little Studio